YritysTennis

Porin tennishalli tarjoaa yrittäjille ja yritysten päättäjille mahdollisuuden kokoontua pelaamaan tennistä viikoittain.

Ajatuksena on tukea yrittäjien työkyvyn ylläpitoa tarjoamalla mahdollisuus liikuntaan samalla kun luot uusia yrityskontakteja.

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan paikalle tennisvalmentajan, jos osallistujat katsovat sen olevan hyödyksi.

 

Yritystenniksen parissa mieli lepää, vaikka voit puhua myös työasioista.

Tennis parantaa koordinaatiota ja tukee paitsi keskivartalon lihaksia, on tietysti hyväksi koko elimistölle, kuten liikunta ylipäätään.

Autamme sinua lajiin sopivien välineiden ja varusteiden valinnassa. Tenniksessä kun ollaan paljon päkiöillä, ovat tossut tärkeässä roolissa vammojen ja rasitusten välttämiseksi.

Liikunta lisää energiatasoa ja lisää työkuntoisuutta pitkällä aikavälillä. Liikuntatauon jälkeen tulee jo ensimmäisten pelikertojen jälkeen hyvä mieli liikkumisesta.

Kun on hyvä porukka ja saat monipuolisia hyötyjä osallistumisesta, pelaamisesta tulee helpommin rutiini, eikä itsekuria liikunnan suorittamiseen tarvita niin paljon kuin yksilöliikunnassa.

Tennis sopii myös kiireisille yrittäjille, kun liikunnan voi tehdä hyvillä mielin työaikana. Vertaistuen merkitystä yrittäjien väillä ei kannata väheksyä. Luot uusia verkostoja, saat muilta uutta näkemystä ja ryhmässä syntyy ideoita.

Kun opit pelaamaan tennistä, koet onnistumisen tunteen hyvistä lyönneistä.

Kun haluat kehittyä nopeasti tenniksessä, saat apua valmentajiltamme. Tavoitteellisessa, dynaamisessa ja proaktiivisessa ryhmässä kehittymistä tapahtuu ja saat iloa ja nostetta myös muuhun tekemiseen.

Toivomme, että tenniksestä tulisi viikon specialhetki, jota odotat jo muutama päivä ennen kokoontumista.

 

 

Yritystennis järjestetään perjantaisin klo 08:00-09:00 tai keskiviikkoisin 08:00-09:00

Aloitamme Elokuussa-Lokakuussa 2019  kun saamme tarpeeksi ihmisiä ryhmään.

Ilmoittaudu mukaan:

 

info@porintennishalli.fi

Karri Kangasniemi

040-753 1218

Karri.kangasniemi9@gmail.com